Sportfiskeboden
27 okt 2021, 18:09:12
Big Pike Fly Challenge 7:e november

Här kan du följa tävlingen ONLINE - gäddflugfisketävling för båtlag (2pers)

Obs! Tävlingen går i år av stapeln söndagen den 7:e november i Bergshamraviken, Norrtälje.


13 team har anmält sig till start[Största fisk]
Senaste nytt
=Nyfångad fisk! Klicka på knappen för att se de fiskar som teamet fångat.
=Teamet har fångat fisk, men det har gått mer än en timma sedan den senaste rapporterades in. Klicka för att se alla fiskar.
=Klicka för att dölja fiskarna.
Tips: Du kan ha fångstdetaljerna/fiskarna för dina favoritteam öppna hela tiden genom att klicka på
[Uppdatera].
[Visa alla fiskar][Uppdatera]
1.We Gädd It 13,4 kgMagnus Hök och Magnus Palm. Laget har nu deltagit ett antal gånger på tävlingen och visat att man blir att räkna med samt att man kan dra stor fisk. De har helt enkelt fattat det här! - We Gädd It! 
2.Fiskebröder 11,1 kgAnders Ström och Jonas Strömberg. Laget som bytt namn i år tog en fin 2:a plats 2019 då tävlingen genomfördes på Bergshamraviken senast. I år siktar bröderna på seger! Se upp för Fiskebröderna! 
3.Stekeby Pro Fishingteam 10,8 kgChristoffer Essén Larsson och Jimmy Johansson. Laget var snubblande nära pallplats senast tävlingen hölls på Bergshamraviken. Man slutade då 4:a och i år siktar man betydligt högre. Stekeby är hetare än någonsin! 
4.A.Jensen Flyfishing & Friends 9,9 kgChristian Pizzoni Elfving och Kim Ljungberg. Fanatiska gäddflugfiskare som tar varje chans de får att dra gäddor på fluga. Laget ser fram emot drabbningen och allt annat än en pallplats är ett misslyckande! 
5.Boettge/Sportfiskeboden 7,7 kgMicke Boettge och Magnus Boettge. Arrangören deltar för att försöka försvara färgerna. Laget lyckades knipa en seger 2019 där Magnus drog lagets 3 godkända gäddor, bl.a. tävlingens tyngsta och längsta gädda på 9,8 kg och 118 cm! Mycket att försvara... 
6.Joy Division 7,3 kgJim Pirard och Johan Jubner. Laget deltog för första gången i fjol. Tävlingen var den mest svårfiskade och fisket var oerhört trögt. Men respektlöst knep de 2:a platsen med 2 godkända gäddor. Laget siktar nu ännu högre och en seger vore grymt! 
7.Cageman 3,0 kgJesper Burman och Göran Burman. Laget slutade på en snöplig 4:e plats i fjol men var ett av få lag med godkänd fisk. Laget brukar såväl placera sig högt i resultatlistan samt peta upp någon av toppfiskarna. I år så... 
8.Allt att lära 2,8 kgStefan Eliasson och Ola Frykman. Laget som slår underifrån och har allt att lära. Laget knep en bra placering 2019 då man blev 5:a med 3 godkända fiskar. Allt att lära....hmmm! 
9.M.J Fishing 2,3 kgMartin Vegh och Jacop Moselius Tiilikainen. Ett lag utan respekt för vare sig stor-gäddor som motståndarlag. Teaamet ställer upp för att vinna och kommer att ge allt för att stå överst på pallen! Se upp! 
 Catch & Relax Bosse Lundgren och Petri Lehtonen. Rutinerade killar som har koll på fisket. Skönt att slippa guida en dag och (förhoppningsvis) få drilla gädda på flugprylarna! Här är det en topplacering som gäller! 
 Loop Andreas Lundberg och Ola Forsell. Flugnördar som representerar ett anrikt Flug-märke. Looparna räds inget motstånd där ute. De siktar högt, riktigt högt. "Minst pallen.....gärna en seger! 
 R(ett)hugg räcker Micke Norrbelius och Anders Jansson. Laget som behärskade de super-svåra förhållandena allra bäst i fjol då laget knep sin första seger på BPFC. Som regerande mästare räknar de med ytterligare en topplacering. R(ett)hugg räcker! 
 Willys Sportfiske Anders Ekman och Joel Geidemark. Trevliga butiks-kollegor från Västerås som ser fram emot bataljen på Bergshamraviken. Laget andas gäddfiske och räknar med en grym dag i Skärgården! Se upp!