Sportfiskeboden
24 okt 2020, 15:06:34
Här kan du följa Big Pike Fly Challenge Online - flugfisketävling efter gädda.

20 team har anmält sig till start[Största fisk]
Senaste nytt
=Nyfångad fisk! Klicka på knappen för att se de fiskar som teamet fångat.
=Teamet har fångat fisk, men det har gått mer än en timma sedan den senaste rapporterades in. Klicka för att se alla fiskar.
=Klicka för att dölja fiskarna.
Tips: Du kan ha fångstdetaljerna/fiskarna för dina favoritteam öppna hela tiden genom att klicka på
[Uppdatera].
[Visa alla fiskar][Uppdatera]
1.(R) Ett hugg räcker 4,6 kgMicke Norrbelius och Anders Jansson. Gästrikland skickar här sina mest pålitliga flugdängare efter gädda. Laget har aldrig brytt sig om små-gäddor, utan här är det bara stor fisk som gäller...."(R)Ett hugg räcker!" 
2.Joy Division 4,4 kgJohan Jubner och Jim Pirard. Debut för laget på BPFC. Laget som alltid är glada, alltid har roligt ihop och ser fram emot denna fantastiskt roliga dag! Laget fiskar i en egen division.... Joy Division!  
3.Snubbarna 3,0 kgRobert Eriksson och Joakim Jegestad. Ett etablerat lag numera med meriter som få! SM-finalister, Sportfish Masters finalister, tidigare segrare på BPFC, mm mm
Siktar överst på pallen igen! Se upp för Snubbarna! 
4.Cageman 2,1 kgJesper Burman och Göran Burman. Efterlängtad comeback för Masarnas hetaste gädd-flugfiskare! Laget har bokstavligen vilat sig i form och siktar givetvis på ännu en pall-placering. Se upp för Cageman! 
 A.Jensen Flyfishing Christian Pizzoni Elfving och Natalie Segel. Laget debuterade i fjol och bekantade sig med tävlingen. I år tänker man tag stora kliv i listan är det tänkt!? Se upp för A. Jensen! 
 AJ Flyfishing Anders Strömberg och Jonas Strömberg. Efter den hedrande 2:a platsen i fjol siktar man nu mot seger. AJ är hetare än någonsin och har förberett sig minutiöst inför årets drabbning! Se upp! 
 Allt att lära Stefan Eliasson och Ola Frykman. A.A.L. - Laget som slår underifrån...!? Redan i fjol hade man allt att vinna och tog då en meriterande 5:e plats. Laget håller som vanligt låg profil inför årets batalj, men varning...! 
 Antispinn Martin Vegh och Tobias Frost. Stekheta ställer dem upp sig till start och är super-taggade. Laget har sett fram emot denna dag där Flug-utrustningarna står i centrum. - Vi är inte Anti... bara Antispinn! 
 Boettge/Sportfiskeboden Magnus Boettge och Mikael Boettge. Regerande mästare då laget tog en solklar seger i fjol. Magnus blev dessutom Gädd-kung med tävlingens största och längsta gädda - 9,8 kg fördelat på 119 cm. Självklart siktar laget på att försvara titeln. 
 Finns i sjön Nils Ågren och Toni Niemi. Här är det bara seger som gäller! Nils drog största gädda och blev gäddkung 2018 då laget slutade på 2:a plats. - I år tar vi både största och vinner totalt! "Gäddorna...??" Finns i sjön! 
 Lindström/Båvegård Markus Lindström och Lasse Båvegård. Gamla Nemo-gänget och fiskekompisarna Markus och Lasse strålar samman med flugspöna i högsta hugg! - Skönt att slippa press och bara ha kul och slå ur underläge! 
 Loop Andreas Lundberg och Stefan Holmudd. Andreas som jobbar för det anrika Flugfiskeföretaget har tränat på tropiska fiskar och tävlar här tillsammans med Stefan som nyligen segrade i Sportfish Masters! Vad kan gå fel? 
 Pelican Magnus Blomberg och Jocke Åklint. Segrade från 2014 genom att första 45 minuterna tag 5 godkända gäddor. Siktar på att gå ut lika hårt i år igen och på så sätt knäcka motståndarna! 
 Svesund/Baggen Sven Sundqvist och Jonte Albrektsson. Laget har gädd-tränat norröver med fantastiskt gäddfiske och mothuggen sitter som de ska. - I år är det vårt år! Siktar på pallen och gärna överst! 
 We Gädd It Magnus Hök och Magnus Palm. Laget chockade startfältet 2018 med en stabil 4:e plats och gör nu comeback igen. - Vi fattar det här med gäddfiske!! We Gädd It! 
 Westra Aros Jimmy Johansson och Robert Tohwer. Jimmy var med i laget som slutade 4:a i fjol, men i år bildar han lag med Robert - allt för att tag en pallplats! 
 Willys Sportfiske Anders Ekman och Joel Geidemark. Laget ställde upp 2018 och knep då 5:e platsen. Mycket vill ha mer och siktet är klart inställt på pallen! Laget från Västerås blir hyperfarliga! 
 Vision Niklaus Bauer och Magnus Karlsson. Här behövs ingen presentation egentligen... Laget har segrat 4 gånger tidigare, men fadäsen i fjol skakade om laget och nu vill man tillbaka i topp omedelbart. Se upp! 
 WW Thomas Wahlqvist och Magnus "Wasa" Högberg. WOW! Wilket lag! WW är inte bara med för skojs skull utan här skall det tas skalper! WW blir hyperfarliga! Se upp! 
 Västerås Relining Christoffer Essén Larsson och Andreas Allöv. Nykomponerat lag där man iskallt räknar att bli bästa Västerås-lag vilket borde räcka till totalsegern. Nya fiske-tekniken "Relining" skall göra susen!?